Markiser Södermalm


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Letar du markiser till dina fönster eller din uteplats på Södermalm? Eller har du kanske en butik eller kontor i gatuplan där du behöver solskydd och gärna vill ha något passande som samtidigt kan bära ditt företags logotyp? Oavsett vad du söker för typ av markiser till Södermalm så kan Markis & Gallerhuset Stockholm hjälpa dig.

Populära markiser på Södermalm

På Södermalm finns många varianter av markiser. En vanlig syn längs med gator där det ligger butiker och kontor är den så kallade korgmarkisen. Det är en markis som sitter ovanför fönster som ett välvt tak. Markisen är dels en utsmyckning till fasaden, dels ett bra ställe att placera en logga eller ett budskap. En annan populär markis på Södermalm är den klassiska fönstermarkisen som sitter snett ut från fasaden över fönster. Den ger bra solskydd, finns i flera olika utföranden och märken samt med både manuell manövrering och automatiskt manövrering, då den lätt styrs med hjälp av en fjärrkontroll.

Fördelar med markiser på Södermalm

De flesta skaffar en markis som ett sätt att hålla ute direkt solljus, men det finns fler fördelar med en bra markis:

  • Den hjälper till att hålla en behaglig inomhustemperatur.
  • Rätt val av markis förhöjer fasadens utseende.
  • Skyddar mot farlig UV-strålning.

Ta hjälp för att hitta rätt typ av markiser på Södermalm

Eftersom det finns en hel del olika varianter av markiser på Södermalm, och då varje typ även finns i olika märken, med olika material och går att manövrera på olika sätt är det bra att ta hjälp av någon som kan markiser, för att hitta rätt variant. Markis & Gallerhuset Stockholm har över 30 års erfarenhet i branschen, vi är ett familjeföretag som sätter stor stolthet i att alltid erbjuda våra kunder personlig och professionell hjälp i valet av markiser. Hör av dig till oss så kommer vi tillsammans fram till vilken markis som passar dina förutsättningar på Södermalm.

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder