Persienner Stockholm


Kontakta oss

Kvalitativa persienner för privatpersoner och företag

Söker du ett lätthanterligt och effektivt skydd mot sol eller insyn, för fönster i din bostad eller på ditt företag? I så fall är persienner det bästa alternativet för dig. Om du dessutom vill ha persienner och service av högsta kvalitet ska du köpa dem hos oss på Markis & Gallerhuset.

Vi på Markis & Gallerhuset är en professionell försäljare av allt inom solskydd och inbrottsskydd för både privatpersoner och företag i södra Stockholm, bland annat i Haninge, Huddinge, Tyresö och Nacka. Vi har över 30 års erfarenhet som försäljare och installatör av persienner och solskydd, därför kan vi erbjuda dig högst personlig service och expertis gällande vilken sort som passar just dina behov och förutsättningar.

Med vårt stora utbud av persienner, i samband med vår kompetens och personliga rådgivning, kan vi snabbt hjälpa dig med att både hitta och installera persienner i enlighet med dina önskemål och krav på kvalitet – självklart även till ett bra pris.

Varför du ska köpa persienner från oss på Markis & Gallerhuset:

  • Vi är din professionella försäljare av allt inom solskydd och persienner
  • Lång erfarenhet med över 30 år i branschen
  • Du får trygg och säker leverans och installation
  • Hos oss får du alltid snabb och personlig service
  • Vi är det lättillgängliga alternativet för både företag och privatpersoner i södra Stockholm
  • Vi säljer endast högkvalitativa persienner och solskydd, allt till mycket bra priser
  • Vi har ett brett sortiment av olika sorters persienner
  • Hos oss kan du snabbt och enkelt boka effektiva hembesök för optimal service

Din professionella försäljare av persienner i Stockholmsområdet

Vi på Markis & Gallerhuset är det bästa alternativet för dig som söker en professionell försäljare av persienner i södra Stockholm, oavsett om du bor på Södermalm, i Bromma, Nynäshamn eller Enskede. Med vår långa erfarenhet inom branschen, kan vi garantera att vi har den kunskap och kompetens som krävs för att kunna ge dig expertråd och personlig service gällande persienner och solskydd.

Genom effektiva hembesök kan vi hjälpa dig identifiera behov gällande persiennens mått och modell – allt för att kunna försäkra dig om en professionell och kvalitativ affär. Självklart hjälper vi dig även med installation.

Mångårig erfarenhet, personlig service och snabb installation

Tack vare vår personals erfarenhet och kunskaper inom yrket, får du med oss på Markis & Gallerhuset alltid personlig rådgivning och expertis. Genom att boka ett hembesök får du all hjälp du behöver för att snabbt få tillgång till högkvalitativa persienner. Vi hjälper er bland annat i:

Med vårt breda utbud har du även möjlighet att utforska andra typer av sol- och insynsskydd, som till exempel markiser eller rullgardiner. Vi på Markis & Gallerhuset hjälper dig avgöra vad som passar dina behov och förutsättningar bäst.

Boka ett hembesök – för persienner och service av högsta kvalitet

Vårt familjeföretag har sålt och installerat högkvalitativa persienner i över 30 år. Vill du också bli en av alla våra nöjda kunder? Boka då ett hembesök för mer information om hur vi kan hjälpa just dig. Tveka inte att kontakta oss via telefon (08 - 771 09 09) eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida.

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder