Persienner Enskede


Kontakta oss

Gratis hembesök

Persienner är ett effektivt skydd mot direkt solljus, som monteras inomhus. Det fina med persienner är att du själv kan reglera hur mycket solljus du vill ska komma in i rummet. Beroende på hur mycket du vinklar lamellerna, som persiennerna är uppbyggda av, kan du bestämma hur mycket ljus som ska komma in i rummet.

Olika varianter av persienner i Enskede

Det finns två vanliga typer av persienner i Enskede. Det är antingen persienner som monteras mellan glasen i fönstret. Det gör att de hänger skyddade i fönstret och inte går att ta på. Alternativet till dem är så kallade frihängande persienner som hänger på insidan av fönstret. De persienner som Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder inom de olika varianterna har flera olika lamellbredder. Den frihängande varianten är möjlig att få i lite bredare utförande än den som hänger mellan glasen i fönstret.

Manövrera dina persienner i Enskede

Det vanligaste sättet att manövrera dina persienner på är med lina, med vilken man kan hissa upp och släppa ner persiennerna. Med hjälp av linan kan man också bestämma hur vinklade lamellerna ska vara och genom det bestämma hur mycket solljus ska komma in.

Alternativ till den manuella manövreringen av persiennen är att ha en liten motor inkopplad så att persiennerna kan manövreras med hjälp av en fjärrkontroll.

Alternativ till persienner i Enskede

Ett alternativ till persienner är lamellgardiner. Det är, liksom persienner, något som monteras inomhus på insidan av ett fönster. Lamellgardiner hänger i samma riktning som gardiner och alltså inte på samma ledd som persienner. Men syftet är detsamma och både persienner och lamellgardiner består av lameller som går att vinkla för att justera hur mycket ljus som ska släppas in. Lamellgardiner är gjord av väv och inte av aluminium eller trä som persienner. Kom in till oss på Markis & Gallerhuset Stockholm så hjälper vi dig i valet mellan persienner och lamellgardiner i Enskede.

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder