Persienner Tyresö


Kontakta oss

Boka gratis hembesök!

Behöver du professionell hjälp i valet av persienner i Tyresö? Markis & Gallerhuset Stockholm har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta rätt typ av sol- och insynsskydd i form av persienner i Tyresö.

Välj rätt persienner i Tyresö

Vad som är rätt persienn beror på förutsättningarna och önskemålen kring persiennen. Det finns flera saker att ta hänsyn till i valet av persienner i Tyresö. Bland annat ska man bestämma sig för om man vill ha en frihängande persienn eller en mellanglaspersienn. Det förstnämnda är en persienn som hänger fritt på insidan av fönstret, in mot rummet. Det andra alternativet hänger mellan glasrutorna i ett fönster och hänger med andra ord lite skyddad av glaset i fönstret.

Manuella eller automatiska persienner i Tyresö

Valet mellan manuella eller automatiska persienner i Tyresö är ett val mellan att manövrera persiennerna med lina för hand eller genom att styra en liten motor, antingen med knappar eller med fjärrkontroll. De båda alternativen styr både hur man hissar upp och sänker ner persiennen samt hur vinklade persiennerna ska vara för att släppa in önskad mängd solljus i rummet.

Speciella mått för persienner i Tyresö

Markis & Gallerhuset Stockholm kan hjälpa till med nästan alla önskade storlekar på persienner i Tyresö. Vi kan skräddarsy en persienn för perfekt passform till fönstret den ska monteras vid. Största möjliga persienn vi kan konstruera är 290 x 290 cm, vilket gör att vi kan tillgodose de flesta önskemål kring persienner i Tyresö. Självklart har vi även standardvarianter av persienner.

Persienner och mer i Tyresö

Markis & Gallerhuset Stockholm är inte bara en leverantör av persienner i Tyresö. Vi har även andra typer av sol- och insynsskydd och hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för dig. Alternativ till persienner i Tyresö är:

  • Rullgardiner
  • Lamellgardiner
  • Plisségardiner

Hör av dig till oss för att höra mer om de olika varianterna.

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder