Persienner Nynäshamn


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Vill du hitta ett passande solskydd eller insynsskydd till ett kontor, lägenhet eller hus? Markis & Gallerhuset Stockholm har ett brett utbud av produkter som både kan tjäna som solskydd och insynsskydd. Ett av det populäraste skydden inomhus är persienner i Nynäshamn.

persienner nynäshamn

Två olika persienner i Nynäshamn

En persienn som hänger fritt framför ett fönster kallas frihängande persienn. Alternativet till den frihängande persiennen är mellanglaspersienn. Den hänger mellan glasrutorna i ett fönster och går därför inte att ta på, vilket man kan göra med den frihängande. Vilken persienn som passar bäst beror på hur man vill använda sin persienn, vad man har för önskemål kring montering och vad man tycker ser bäst ut. Markis & Gallerhuset Stockholm agerar mer än gärna bollplank och kommer med tips och råd för att hjälpa till med den bästa lösningen.

Styra persienner i Nynäshamn

Att styra persienner handlar om hur man vill att persiennen i Nynäshamn ska kunna hissas upp och släppas ner. Det finns två alternativ, det manuella sättet och det automatiska. Manuell styrning av en persienn betyder att man genom en lina som är fäst i persiennen kan hissa upp och sänka ner persiennen, och därmed släppa in eller stänga ute solljuset. Den automatiska varianten har en liten motor installerad och kopplad till persiennen. Då är det också vanligt att man kopplar in en fjärrkontroll så att man kan styra persiennen på avstånd.

Skräddarsy persienner i Nynäshamn

Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder både standardstorlek på persienner och skräddarsydda varianter. Maximal storlek på en persienn är 290 x 290 cm.

Erfaren leverantör av persienner i Nynäshamn

Markis & Gallerhuset Stockholm är ett familjeföretag som har över 30 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder alla våra kunder personlig och professionell hjälp i valet av persienner i Nynäshamn. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder