Markiser Stockholm


Kontakta oss

Allt inom markiser och solskydd

Vill du på ett effektivt och snyggt sätt kunna skydda din terrass eller balkong från solljus? Då är en markis det bästa alternativet för dig. Oavsett vilka behov eller förutsättningar du har gällande till exempel storlek eller utrymme för solskyddet kan vi på Markis & Gallerhuset hjälpa dig. Vare sig det gäller ditt hem eller ditt företag så hittar du garanterat en markis hos oss som passar just dina önskemål

Vi på Markis & Gallerhuset har markiserna för dig som söker solskydd av högsta kvalitet till ett bra pris. Med över 30 år i branschen har vi den erfarenhet och kompetens som krävs för att hjälpa dig hitta, och såklart även installera, den markis som fyller just dina behov. Genom högst personlig och snabb service, inklusive effektiva hembesök, är vi det självklara valet för både privatpersoner och företag som söker markiser i bland annat Haninge, Tyresö, Huddinge eller Nacka, i Storstockholmsområdet helt enkelt.

markiser stockholm

Köp markiser från oss på Markis & Gallerhuset:

  • Professionell försäljare av allt inom sol- och inbrottsskydd
  • Lång erfarenhet med över 30 år i branschen
  • Alltid personlig och snabb service
  • Lättillgängliga för både privatpersoner och företag i södra Stockholm
  • Markiser för både terrass, fönster, fasad och balkong
  • Solskydd av högsta kvalitet till bra priser
  • Mycket brett sortiment av solskydd och markiser – olika storlekar samt konstruktioner
  • Vi hjälper dig med installation

Brett utbud av markiser för terrass och balkong

Vi på Markis & Gallerhuset har ett brett utbud av markiser från ett flertal olika professionella leverantörer, för alla typer av terrasser, balkonger, fasader och fönster. Hos oss hittar du även flera olika sorters persienner och gardiner för inomhusbruk. Förutom markiser, gardiner och persienner kan vi på Markis & Gallerhuset även erbjuda flera olika sorters inbrottsskydd i form av rulljalusier, smidesgaller och kättingavskärmning.

Markiser för privatpersoner och företag söder om Stockholm

Oavsett om du vill installera solskydd i ditt hem eller på ditt företag, har vi på Markis & Gallerhuset markiserna för dig. Vi är verksamma i södra delen av Stockholm, inklusive men inte begränsat till Södermalm, Bromma, Nynäshamn och Enkede, och genom vår högst personliga service, kan vi snabbt och effektivt hjälpa dig som är belägen i området med markiser av högsta kvalitet. Vi kan hjälpa er i:

Vi på Markis & Gallerhuset är väl medvetna om vikten av din tid. Som din professionella försäljare och installatör av markiser kan vi därför erbjuda dig snabb och effektiv service av högsta kvalitet. För ett effektivt köp av kvalitativa markiser till ditt företag eller bostad ska du därför vända dig till oss på Markis & Gallerhuset.

Lång erfarenhet och personlig service

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen, i kombination med vår personliga service, får du tillgång till mångårig expertis och kompetens när du väljer att köpa dina markiser från oss på Markis & Gallerhuset. Genom effektiva hembesök kan vi hjälpa dig välja och installera den sorts markis som passar just dina behov och önskemål.

Vill du också få tillgång till personlig rådgivning, information gällande priser eller boka ett hembesök? Tveka inte att kontakta oss via telefon (08 - 771 09 09) eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida.

Våra markiser

Sidomarkis

Sidomarkis

Sidomarkisen är bra komplement som vindskydd eller insynsskydd till uteplatsen. Monteras mellan väggar eller från vägg till golvmonterad stolpe.

Läs mer
Balkongmarkiser

Balkongmarkiser

Markisen är avsedd att användas på balkonger där man har ett tak eller alternativt en balkong ovanför.

Läs mer
Korgmarkiser

Korgmarkiser

Korgmarkisen är mer än ett solskydd, den är en utsmyckning på fasaden och i många fall även en reklampelare.

Läs mer
Screenmarkiser

Screenmarkiser

Screenmarkisen passar allt från butiker och kontor till dagens moderna villor.

Läs mer
Fönstermarkiser

Fönstermarkiser

Monteras ovanför fönsterpartier som oftast är utsatta för mycket solljus.

Läs mer
Terrassmarkiser

Terrassmarkiser

Terassmarkisen är optimal för dig som vill ha ett extra uterum under sommarhalvåret.

Läs mer

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder