Markiser Tyresö


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

I Tyresö finns många olika typer av fastigheter och därför också många olika typer av markiser. I höghus och flerfamiljshus är fönstermarkiser och balkongmarkiser vanliga inslag, medan kontorslokaler ofta har korgmarkiser och villor har både fönstermarkiser och terrassmarkiser. Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder alla olika typer av markiser i Tyresö.

Fördelar med markiser i Tyresö

Markisens främsta uppgift är oftast att hålla direkt solljus borta från en uteplats eller från att skina rätt in i ett rum. Men det finns fler fördelar med markiser på Tyresö:

  • De skyddar mot UV-strålning.
  • De förhöjer fasadens utseende.
  • De bidrar till att hålla en behaglig temperatur inomhus.

Speciella önskemål i valet av markiser i Tyresö

Markis & Gallerhuset Stockholm har ett brett utbud av markiser i Tyresö och vi hjälper gärna till att hitta rätt markis för just dig. Många gånger kan en mindre välkänd variant av markis vara det som passar bäst, därför är det en god idé att ta hjälp av någon som kan markiser och som kan ge tips och råd i valet av markis. Hör av dig till oss så kommer vi och gör ett hembesök hos dig för att se vilka förutsättningar och omständigheter det finns att ta hänsyn till i valet av markiser i Tyresö.

Olika typer av markiser i Tyresö

Utöver de redan nämnda typerna av markiserna finns även screenmarkiser, sidomarkiser och pergolas som man ska ta hänsyn till i valet av markis. Alla har sina fördelar och speciella funktioner. Dessutom kan alla manövreras på olika sätt, vilket också är något att fundera över innan man monterar en markis i Tyresö. Manuell manövrering görs ofta med hjälp av en lina, medan automatisk manövrering betyder att det finns en liten motor som oftast styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Manövreringen behövs för att ta in och ut markisen så att väder och vind inte sliter sönder väven eller själva konstruktionen.

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder