Markiser Nynäshamn


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Markiser är ett effektivt solskydd, bra insynsskydd och ett sätt att utsmycka en fasad. Det finns dessutom en mängd olika varianter av markiser att välja mellan i Nynäshamn, så du kan lätt hitta en som passar just dina önskemål.

Olika sorters markiser i Nynäshamn

Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder en mängd olika sorters markiser i Nynäshamn. Några är välkända och andra är lite mindre vanliga. Du kan bland annat välja mellan:

  • Fönstermarkiser
  • Terrassmarkiser
  • Screenmarkiser
  • Sidomarkiser
  • Korgmarkiser
  • Balkongmarkiser

Markis & Gallerhuset Stockholm har lång erfarenhet och ser genom personlig och professionell service till att du får rätt markis.

Markiser i Nynäshamn till fönster

Fönstermarkiser är så klart ett alternativ för markiser till ett fönster. Fönstermarkiser står ut lite från fönstret och behöver således lite utrymme. Finns det inte tillräckligt med utrymme kan en screenmarkis vara ett alternativ. Screenmarkisen sätts också upp utanför fönstret, men parallellt med fönstret istället för att stå ut från fasaden. Både fönstermarkisen och screenmarkisen går att manövrera med lina eller per automatik med en motor som styrs av en fjärrkontroll. En annan typ av markis som sätts upp över fönster är korgmarkisen som är ett populärt alternativ för företag då den är en fin detalj på fasaden och ett utmärkt ställe att sätta en logotyp eller ett reklambudskap.

Markiser över uteplatser i Nynäshamn

Terrassmarkiser finns i olika utförande för att skydda din uteplats mot direkt solljus. Ett alternativ till markisen är att ha en pergola över uteplatsen. En pergola är en konstruktion med parvisa stolpar som hänger samman. På pergolan kan man fästa en väv och få ett solskydd som liknar en terrassmarkis, men som i många falla kan vara ett mer hållbart alternativ då konstruktionen står emot vind och även kan hantera att ett lättare snöfall lägger sig ovanpå väven.

Hör av dig till oss på Markis & Gallerhuset Stockholm så hjälper vi dig i valet av markis till dina fönster eller din uteplats. Varmt välkommen till oss!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder