Markiser Nacka


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Markiser i Nacka skyddar mot direkt solljus men har även fler fördelar:

  • De skyddar mot farlig UV-strålning.
  • De är ett effektivt insynsskydd.
  • De kan vara en fin detalj på fasaden.
  • De fungerar som reklamplats.

För att få rätt markis som uppfyller alla krav och önskemål du har är ett tips att ta hjälp av någon med lång erfarenhet som kan guida dig till en lösning som uppfyller dina krav och önskemål. Markis & Gallerhuset Stockholm är en leverantör med ett brett utbud av markiser i Nacka. Vi är ett familjeägt företag som har lång erfarenhet av markiser, solskydd och inbrottsskydd.

Vanliga typer av markiser i Nacka

De vanligaste varianterna av markiser i Nacka är fönster- och terrassmarkiser. Dessa typer av markiser finns i flera olika utföranden och märken. I valet av markis till fönster eller terrass ska man utöver syftet och målet med markisen även fundera över hur man vill manövrera markisen. Det finns manuella alternativ där man använder band eller lina för att ta ut och in markisen eller automatiska varianter med motor, som man antingen manövrerar med en fjärrkontroll eller ställer in att själv åka ut eller in beroende på sol och vind. Balkongmarkiser är ett vanligt inslag i flerfamiljshus. Ofta ska då alla markiser i huset ha samma färg för att ge ett enhetligt intryck av fasaden. Det fina med balkongmarkiser är att de inte behöver fästas i väggen utan monteras med hjälp av stödben.

Mindre vanliga markiser i Nacka

Det finns många typer av markiser i Nacka och för att hitta rätt lösning för er är det viktigt att göra valet baserat på de möjligheter som finns. Screenmarkis är till exempel ett alternativ till fönstermarkis som passar när det inte finns tillräckligt med utrymme för en fönstermarkis. Screenmarkisen är också bra som insynsskydd och för att hålla ner temperaturen i ett rum. Korgmarkisen är en vanlig typ av markis, men det är inte så många som känner till namnet. Markisen är populär bland organisationer som har lokaler längs med populära promenadgator. Mycket för att de förhöjer fasaden och för att de är ett utmärkt ställe att ha ett reklambudskap på. Sidomarkisen är en markis vars främsta uppgift inte är att hålla solljus borta utan fungerar mer som insynsskydd och vindskydd.

Hos oss på Markis & Gallerhuset Stockholm får du alltid personlig service och den bästa lösningen utifrån förutsättningarna som finns och dina önskemål. Välkommen till oss!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder