Markiser Huddinge


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Letar du markiser i Huddinge? Markis & Gallerhuset Stockholm har ett stort utbud av markiser och lång erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner att hitta rätt typ av markis. Vi är ett familjeföretag som har arbetat i över 30 år i branschen och vi erbjuder alltid personlig och professionell hjälp i valet av markis.

Markiser i Huddinge – stort utbud

Markis & Gallerhuset Stockholm har ett stort utbud av markiser, i många olika varianter och utföranden. Bland annat hittar du hos oss:

  • Fönstermarkiser
  • Terrassmarkiser
  • Screenmarkiser
  • Sidomarkiser
  • Balkongmarkiser
  • Korgmarkiser

Många känner till de vanliga varianterna fönster- och terrassmarkis, men det finns många gånger då andra typer av markiser är bättre för att passa ändamålet. Screenmarkiser är ett alternativ till fönstermarkis när det kanske inte finns tillräckligt med utrymme för en fönstermarkis. Sidomarkisen är ett bra vindskydd som samtidigt fungerar som insynsskydd vid en uteplats som ligger helt oskyddad. Med en markis som är speciellt utformad för balkongen behöver du inte göra hål i väggen, markisen monteras med hjälp av ett stödben. Korgmarkiser är ett vanligt inslag i gatumiljön och alla har sett denna typ av markis flera gånger, utan att kanske känna till namnet. Korgmarkisen är populär bland företag som har lokaler i marknivå och kan fungera som en extra reklamplats.

Vanliga markiser i Huddinge

Fönster- och terrassmarkiser finns överallt och är ett så vanligt inslag i gatubilden att man oftast förmodligen inte ens tänker på dem. De vanliga varianterna av markiser finns i flera olika utföranden och för att hitta en variant som passar just dina önskemål är det viktigt att ta hjälp av någon som kan guida dig till en perfekt helhetslösning. I valet av markis är även färgen viktig att ta hänsyn till. Antingen är det viktigt att färgen smälter in eller så väljer man en färg som står ut för att skapa en kontrast till omgivningen. Allt handlar om vad man själv är ute efter för effekt och syfte med markisen.

Hög kvalitet på markiser i Huddinge

Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder markiser av hög kvalitet både vad det gäller väv och konstruktion. Det är av yttersta vikt att ha en hög kvalitet för att markisen ska hålla länge. Det gäller även att montera markisen i Huddinge på ett korrekt sätt, därför är det viktigt att ta hjälp av en seriös och professionell leverantör. När markisen väl är på plats är en god skötsel viktigt för att förlänga markisens livslängd. Bra kvalitet och god skötsel gör att en markis håller i mellan 10-15 år.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder