Markiser Haninge


Kontakta oss

Fördelar med markiser i Haninge

Företag och privatpersoner som söker markiser i Haninge har en trygg leverantör i Markis & Gallerhuset Stockholm. Vi är ett familjeföretag med mer än 30 års erfarenhet i branschen och vi har ett stort utbud av markiser i Haninge. Hör av er till oss för personlig hjälp i valet av markis.

Många tror att markiser endast är till för att hålla solljus borta, men det finns fler fördelar med en väl anpassad och utformad markis:

  • En behaglig inomhustemperatur när direkt solljus hindras från att lysa in i rummet.
  • Skydd från farlig UV-strålning.
  • En trevligare fasad med fina markiser.
  • Möjlighet att använda markisen som reklamplats.

För att din markis ska fylla flera olika syften och vara anpassad till förhållandena och önskemålen du har är det viktigt att du får professionell hjälp. På Markis & Gallerhuset Stockholm ser vi alltid till att hitta det absolut bästa alternativet för just din markis.

Stort utbud av markiser i Haninge

Fönster- och terrassmarkiser är de vanligaste varianterna av markiser och många gånger det som folk tänker på när de ser en markis framför sig. Men det finns fler alternativ att välja mellan. Markis & Gallerhuset Stockholm har ett stort utbud av markiser i Haninge. Självklart har vi flera olika märken av fönster- och terrassmarkiser, som alla har sina speciella fördelar, allt beroende på vad du är ute efter. Utöver de vanliga markiserna har vi även screenmarkiser som är en variant av fönstermarkis som monteras parallellt med fönstret. Korgmarkiser är populära bland företag som har lokaler i marknivå, bland annat för att de är en fin utsmyckning till fasaden och för att det är en bra plats att ha ett reklambudskap eller en logotyp. Balkongmarkiser har fördelen att de monteras med stödben vilket gör att fasaden kan lämnas intakt.

Hör av dig till oss så visar vi dig hela vårt utbud av markiser i Haninge. Välkommen till Markis & Gallerhuset Stockholm!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder