Markiser Enskede


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Markis & Gallerhuset Stockholm har ett stort utbud av markiser i Enskede. Vi är ett familjeföretag som i över 30 år har hjälpt företag och privatpersoner att hitta rätt markis. Hos oss får du personlig och professionell hjälp i valet av markis!

Olika typer av markiser i Enskede

Många ser en fönstermarkis eller en terrassmarkis framför sig när man pratar markiser. Men det finns en stor mängd varianter utöver de vanligaste. I vårt utbud av markiser i Enskede har vi bland annat:

  • Fönstermarkiser
  • Terrassmarkiser
  • Screenmarkiser
  • Korgmarkiser
  • Sidomarkiser
  • Balkongmarkiser

Varje variant har sina unika egenskaper och fördelar. För att du ska få den bästa lösningen ska du ta hjälp av någon som kan markiser.

Markiser för fönster och terrass i Enskede

Fönster- och terrassmarkiser är de vanligaste varianterna av markiser. Markiserna hittas hos både företag och privatpersoner, och deras främsta uppgift är ofta att stänga ute solljus. Men det finns många fler fördelar med en bra anpassad och monterad markis; de skyddar mot farliga UV-strålar, ser till att hålla en behaglig temperatur inomhus och är en fin utsmyckning på fasaden.

Korgmarkiser i Enskede

Korgmarkiser är en typ av markis vars främsta uppgift inte alltid är att hålla solljus ute. Korgmarkisen gör fasaden fin och fungerar även som en plats för reklam. Bland butiker och kontor i markplan är korgmarkiser en vanlig syn. Markis & Gallerhuset Stockholm har självklart ett flertal varianter av korgmarkiser.

Välj hög kvalitet på din markis i Enskede

Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder alltid hög kvalitet på markiser i Enskede. God kvalitet på både konstruktion och material är av yttersta vikt för att markisen ska hålla länge. Det är också viktigt att ta hand om markisen, god skötsel gör att din markis håller i över tio år. Hör av dig till oss så hjälper vi dig i både val av markis och kring hur du ska sköta din markis. Välkommen till Markis & Gallerhuset Stockholm!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder