Markiser Bromma


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Markis & Gallerhuset i Stockholm har alla tänkbara typer av markiser för dig som bor eller jobbar i Bromma. Vi har i över 30 år hjälpt företag och privatpersoner att hitta rätt typ av markiser i Bromma. Det vi inte kan om markiser är inte värt att veta!

Markiser till terrass eller fönster i Bromma

Oavsett om du söker en markis till en terrass eller till fönster kan vi hjälpa dig att hitta rätt, vi har ett stort utbud av markiser i Bromma. En markis är också mycket mer än bara ett solskydd, som många gånger är den största anledningen till att man letar markiser. I och med att markisen skyddar mot solljus skyddar den också mot UV-strålning. En terrassmarkis gör din uteplats till en trevlig plats att vara på, oavsett hur stark solen är. En fönstermarkis ger skydd mot direkt solljus, men kan även fungera som insynsskydd och den ser till att skapa en behagligare temperatur när solen hindras från att lysa rätt in i rummet.

Flera varianter av markiser i Bromma

Fönster- och terrassmarkiser är de vanligaste typerna av markiser, men det finns fler varianter som man ska ta med i beräkningarna när man väljer markis. En screenmarkis är en annan variant av solskydd till fönster. Screenmarkisen monteras parallellt med fönstret och blir som en rullgardin på utsidan. Det kan vara ett bra alternativ om det inte finns tillräckligt med utrymme för en vanlig fönstermarkis. Korgmarkis är inte bara ett solskydd, det är en utsmyckning av fasaden och en mycket populär variant av markis bland företag. Korgmarkisen bär ofta en logotyp eller någon annan typ av reklam. Bor man i lägenhet med balkong är en markis över balkongen populärt. Markisen håller det direkta solljuset borta och den monteras med hjälp av stödben, vilket betyder att man inte behöver göra hål i fasaden.

Vi hjälper dig hitta rätt markis i Bromma

Hör av dig till oss på Markis & Gallerhuset Stockholm så kommer vi och gör ett besök i ditt hem eller på din arbetsplats för att tillsammans hitta rätt lösning bland alla möjliga markiser i Bromma. Med vår erfarenhet och vårt utbud kan vi alltid hjälpa dig att hitta en lösning du blir nöjd med. Prata gärna med oss om hur du ska sköta din nya markis så håller den längre. Hållbarheten på en markis beror självklart till stor del på kvaliteten men även skötseln är av yttersta vikt för att din markis ska vara något du kan njuta av länge. En välskött markis håller i över tio år. Hör av dig till oss för personlig och professionell hjälp!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder