Rullgardiner Tyresö


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Rullgardiner i Tyresö ska anpassas efter fönstret eller dörren som de ska sitta vid. Hos Markis & Gallerhuset Stockholm kan du skräddarsy dina rullgardiner i Tyresö efter dina behov och önskemål. Vi hjälper dig gärna att anpassa rullgardinerna så att resultatet blir det bästa möjliga.

rullgardiner tyresö

Hur skräddarsys rullgardiner i Tyresö?

Markis & Gallerhuset Stockholm skräddarsyr dina rullgardiner i Tyresö genom att du kan välja:

  • Modell
  • Manövreringssätt
  • Väv
  • Storlek

Våra rullgardiner finns i flera olika modeller som fästs på olika sätt och som har sina fördelar och utmärkande drag. Manövreringssättet bestämmer om du hissar upp och ner rullgardinen i Tyresö manuellt eller automatiskt. Manuellt kan du manövrera rullgardinen genom en kulkedja eller en dragknopp. Det automatiska alternativet är en motor som man kan koppla en fjärrkontroll till och därmed manövrera rullgardinen på avstånd. Väven är viktig i utformandet av rullgardinen. Den bestämmer hud mycket ljus som ska släppas in, om något. Det finns vävar som inte släpper in något ljus alls, så kallade mörkläggningsväv, alternativt så finns det vävar som reglerar ljuset och därmed också temperaturen i rummet, men samtidigt låter utsikten skymta genom väven. Storleken på rullgardiner i Tyresö bestäms så klart av storleken på fönstret. Rullgardinen ska täcka fönstret eller dörren som den ska hängas framför. Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder rullgardiner i Tyresö som är upp till 240 x 240 cm stora.

Erfaren leverantör av rullgardiner i Tyresö

Markis & Gallerhuset Stockholm har lång erfarenhet av att leverera rullgardiner till privatpersoner och företag i Tyresö. I över 30 år har vi erbjudit personlig och professionell hjälp i valet av rullgardin. Vi kommer gärna hem till dig för att se till de specifika förutsättningarna som finns och tillsammans kan vi då ta fram en helhetslösning som passar alla de önskemål och behov som finns. Varmt välkommen till oss på Markis & Gallerhuset Stockholm!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder