Rullgardiner Nynäshamn


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Letar du en trygg, snabb och erfaren leverantör av rullgardiner i Nynäshamn? Markis & Gallerhuset Stockholm har över 30 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag att hitta rätt lösning för fönster och dörrar som behöver mörkläggning eller ljusreglering i form av rullgardiner.

Olika modeller och väv för dina rullgardiner i Nynäshamn

Hos Markis & Gallerhuset Stockholm kan du välja mellan flera olika modeller och vävar, allt för att du ska få en lösning som passar just dig. För att uppnå syftet med rullgardinen i Nynäshamn är väven av yttersta vikt. Är det totalt mörker du är ute efter är en mörkläggningsväv ett bra val, vill du däremot ha in lite ljus och samtidigt ha kvar utsikten finns det alternativ som effektgardinsväv och screenväv som uppfyller dessa önskemål. Är du osäker på vilken typ av väv som passar rummet bäst kommer vi gärna hem till dig eller till kontoret som är i behov av en rullgardin och ger dig tips och råd i valet av väv.

Manövrering av rullgardiner i Nynäshamn

Det finns både manuella och automatiska alternativ för manövrering av rullgardiner i Nynäshamn. Hos Markis & Gallerhuset kan du välja mellan:

  • manövrering med dragknopp på fjäderspänd gardin
  • manövrering med kulkedja
  • manövrering med motor som kan kompletteras med fjärrkontroll

Manövreringssättet kan påverkas av var rullgardinen ska sitta. Är det vid ett fönster som är svårt att nå på grund av möbleringen i rummet kan det vara bra att ha en fjärrkontroll som manövreringssätt för att hissa upp och ner rullgardinen.

Dimensioner av rullgardiner i Nynäshamn

Dimensionen på rullgardinen ska så klart anpassas efter storleken på fönstret. Rullgardinen ska täcka fönstret och ha en viss marginal på sidorna. Hos Markis & Gallerhuset Stockholm kan du få rullgardiner i Nynäshamn som är upp till 240 cm breda och 240 cm höga. Varmt välkommen till oss på Markis & Gallerhuset Stockholm!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder