Rullgardiner Huddinge


Kontakta oss

Användningsområden för rullgardiner

Rullgardiner i Huddinge kan komma i många skepnader och material. Markis & Gallerhuset Stockholm har ett stort utbud av både väv och modeller på rullgardiner i Huddinge.

Oftast associerar man rullgardiner med att man ska mörklägga ett sovrum. Men det finns fler rum som kan vara i behov av en bra rullgardin. Arbetsrum, konferensrum eller skolsalar är alla ställen där en rullgardin kan göra stor skillnad och underlätta verksamheten i rummet. Vill man inte ha totalt mörker i rummet finns det väv som reglerar ljusinsläppet men inte tar bort utsikten. Rullgardinen reglerar även temperaturen i rummet då det direkt solljuset reduceras, vilket kan göra rummet behagligare att vistas i.

Välj dina rullgardiner i Huddinge

Du kan få en skräddarsydd rullgardin som passar dina specifika önskemål. När en rullgardin utformas har man många val att göra inom olika områden av rullgardinen. Du väljer:

  • Väv
  • Modell
  • Storlek
  • Manövreringssätt

Väven finns i olika material och har olika funktioner, till exempel finns det helt mörkläggande väv eller väv som släpper igenom lite ljus. Modellen bestämmer bland annat hur rullgardinen ska fästas vid fönstret och hur väven sitter. Hos Markis & Gallerhuset kan du få rullgardiner i Huddinge som är upp till 240 x 240 cm stora.

Vad det gäller manövrering finns det både manuella och automatiska sätt att hissa upp och ner rullgardinen. Manuella sätt är med en kulkedja eller en dragknopp. Det automatiska sättet för manövrering görs med hjälp av en motor, som man kan koppla en fjärrkontroll till för att kunna hissa upp och ner rullgardinen trots att man står en bit ifrån den.

Erfaren leverantör av rullgardiner i Huddinge

Markis & Gallerhuset Stockholm har lång erfarenhet av att leverera rullgardiner och har hjälpt många kunder att hitta rätt lösning för just deras fönster och dörrar. Är du osäker på vilken lösning som passar dig bäst hjälper vi dig gärna. Vi gör hembesök för att komma med råd och tips på vilken lösning som passar just ditt hem eller kontor bäst.

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder