Rullgardiner Haninge


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Söker du en trygg och erfaren leverantör av rullgardiner i Haninge? Markis & Gallerhuset Stockholm är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi lovar personlig och professionell service och hjälp i valet av rullgardin för att du ska få en lösning som passar dig och dina önskemål.

Skräddarsy dina rullgardiner i Haninge

Du kan få dina rullgardiner i Haninge utformade utifrån dina önskemål på många sätt och vis. Det du kan välja när du skräddarsyr dina rullgardiner är:

  • Manövreringssätt
  • Väv
  • Fästanordning
  • Dimensioner

I valet av väv behöver du fundera över vad som är syftet med din rullgardin i Haninge. Det finns väv som reglerar ljusmängden i ett rum men som man ändå kan se igenom, och alltså behålla utsikten genom fönstret samtidigt som ljusmängden reduceras.

Manövreringssätten gör skillnad i hur du hissar upp och ner rullgardinen. Valet kan påverkas av var fönstret, eller dörren, som rullgardinen ska täcka är placerad. Är det ett fönster som är svårt att nå fram till på grund av att det till exempel står möbler framför fönstret kan en motor med tillhörande fjärrkontroll vara ett bra alternativ. Andra alternativ till manövrering av rullgardinen i Haninge är kulkedja eller dragknopp på en fjäderspänd rullgardin.Dimensionerna avgörs så klart av hur stort fönstret eller dörren som rullgardinen ska täcka är, Markis & Gallerhuset Stockholm kan göra rullgardiner som är upp till 240 x 240 cm stora.

Personlig leverantör av rullgardiner i Haninge

Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder hembesök för att du ska känna dig trygg med att du får rätt lösning för dina fönster och dörrar. Då går vi igenom alla önskemål du har för dina rullgardiner i Haninge och kommer med tips och råd baserat på vår långa erfarenhet. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, vi hjälper dig gärna!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder