Rullgardiner Nacka


Kontakta oss

Boka gratis hembesök

Markis & Gallerhuset Stockholm har rullgardiner för både hem och kontor i Nacka. Hos oss får du en skräddarsydd rullgardin som passar just dina behov och önskemål.

rullgardiner nacka

Rullgardiner i Nacka – mer än bara mörkläggning

Rullgardiner är mer än bara något som används för mörkläggning i sovrum. Det kan också vara ett bra sätt att reglera temperaturen på, speciellt då man har ett fönster där solen ligger på stora delar av dagen. Det finns väv som reglerar ljusinsläppet och samtidigt går att se igenom så att utsikten inte försvinner helt. Valet av väv är viktigt för att rullgardinen ska uppfylla sitt syfte och bli en tillgång och inte något som gör att rummet känns instängt och mörkt. Hos Markis & Gallerhuset Stockholm kan du välja mellan:

  • Rullgardinsväv
  • Mörkläggandeväv
  • Screenväv
  • Effektgardinsväv

Manövrera dina rullgardiner i Nacka

En annan del i rullgardinens utformade som du kan välja är hur du ska manövrera den. Det vill säga hur du ska hissa upp och ner rullgardinen. Du kan antingen göra det manuellt med hjälp av en kulkedja eller en dragknopp om du har en fjäderspänd gardin. Vill du ha en automatisk hantering av rullgardiner i Nacka kan du välja att ha en motor kopplad till rullgardinen. En motor kan också kopplas ihop med en fjärrkontroll för att kunna styra rullgardinen på håll.

Snabb leverantör av rullgardiner i Nacka

Markis & Gallerhuset Stockholm hjälper dig i valet av rullgardin och dess tillbehör genom personlig service under ett hembesök. Tillsammans kommer vi, utifrån förutsättningarna som finns och dina önskemål, fram till vad som är viktigt i utformandet av rullgardinen. Vår långa erfarenhet gör att vi alltid är ett bra bollplank för att hitta den bästa helhetslösningen för dina rullgardiner i Nacka. Vi är också en leverantör som ser till att du snabbt har dina rullgardiner på plats. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder