Rullgardiner Enskede


Kontakta oss

Väven gör skillnad för rullgardiner i Enskede

Visste du att man kan se igenom en rullgardin utan att tappa funktionen med att det faktiskt reglerar ljuset i ett rum? Markis & Gallerhuset Stockholm kan hjälpa dig att hitta en rullgardin som uppfyller dina önskemål och även ger dig det lilla extra som gör rullgardinen till mer än en mörkläggningsåtgärd.

Vilken typ av väv det är som rullgardinen är gjord av spelar stor roll för dess funktion och effekt. Markis & Gallerhuset Stockholm har fyra olika typer av väv till rullgardiner:

  • Mörkläggande väv
  • Screenväv
  • Effektgardinsväv
  • Rullgardinsväv

Effektgardinsväven och screenväven är de varianter som kan reglera ljusintaget i ett rum samtidigt som man kan behålla utsikten genom väven.

Manövrering av rullgardiner i Enskede

En rullgardin kan manövreras på olika sätt, det vill säga den kan rullas upp och ner på olika sätt, alternativen är:

  • dragknopp på fjäderspänd gardin
  • kulkedja
  • motor med alternativet att koppla till en fjärrkontroll

Rullgardiner i Enskede – utanför sovrummet

Rullgardiner används till mer än bara mörkläggning i sovrummet, även om det är där man vanligast hittar dem. Mörkläggning behövs även i bland annat arbetsrum, kontor och skolsalar. Rullgardinen är också ett effektivt insynsskydd om man till exempel har fönster som vetter mot en trafikerad gata.

Skräddarsydda rullgardiner i Enskede

Markis & Gallerhuset Stockholm erbjuder skräddarsydda rullgardiner på upp till 240 x 240 cm. Du kan med andra ord få en rullgardin som passar dina önskemål på alla sätt och vis. Du väljer storlek, material, manövreringssätt och hur den ska fästas vid fönstret. Rullgardinen blir en detalj som passar in i rummet, antingen genom att smälta in så att man knappt lägger märket till den eller så kan den bli en färgglad detalj som förhöjer intrycket av rummet som helhet. Hör av dig till oss så hjälper vi dig i valet av rullgardin och alla dess tillbehör och finesser. Varmt välkommen till Markis & Gallerhuset Stockholm.

Vårt arbetsätt


1. Rådgivning

Kostnadsfri rådgivning på plats hos er


2. Offertförslag

Efter rådgivning skickar vi ett offertförslag på arbetet.


3. Accept & Ordererkännande

Accept och vi fastställer ordern av önskade tyg & färger.


4. Installation

2-3 veckor efter ordererkännande. Vi bokar in tid med er som kund.

Leverantörer

Så tycker våra kunder